Migros Salla Kazan


Migros hem mağazalarda hem de mobil uygulamalarda kazandırıyor. Yenilenen Migros uygulamasını yükleyenler oturdukları yerden hediye kazanma şansı yakalıyor.

Migros uygulamasını yükledikten sonra Money Club kartınız ile giriş yaptığınızda size özel teklifleri görebilir ya da belirli periyotlarda düzenlenen migros kampanyalarını takip edebilirsiniz. Kampanyalara SMS ile katılmaya gerek olmadan uygulama üzerinden de kampanyaları kartınıza tanıtabilirsiniz. Migros mobil uygulamasının bir diğer güzelliği de "Salla kazan" sayfasında düzenlenen kampanyalarda belirli ürünlerde çeşitli indirimler kazanmanız.

İndirimler öyle yabana atılacak cinsten değil bazı ürünler için %100 indirim bile kazanabiliyorsunuz. Bu da ürünü bedavaya alacağınız anlamına geliyor.

Uygulama üzerinde ayrıca kartınızdaki Money puan miktarının ne kadar olduğunu, bu yıl içerisinde ne kadar indirimden yararlandığınızı ve ne kadar money puan kullandığınızı da görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama son 5 siparişinizi görmenize de imkan sağlıyor.

Uygulamayı cep telefonunuza yüklemek için aşağıdaki linke telefonunuzdan tıklayabilir ya da QR kodu cep telefonunuza okutabilirsiniz.

https://www.sanalmarket.com.tr
Migros Salla Kazan Migros Salla Kazan Reviewed by admin on Ekim 27, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.