Modanisa Kombin Yarışması

Herkesin kendine göre bir stili var. Televizyondaki yarışmalar sayesinde artık farklı stilleri de öğrendik, hatta başkalarının stilini eleştirmek adeta ata sporumuz haline geldi. Bu kampanya sayesinde yerinizden kalkmadan stil yarışmasına katılabileceksiniz. Tek farkı diğer yarışmacılara kapris yapma zorunluluğunuzun olmaması :)

Şimdiye kadar stilimiz bize şıklık dışında bir şey kazandırmadı. Modanisa'nın bu yarışması sayesinde stilinizi yansıtarak 3000TL değerinde hediye çeki kazanabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için kendi belirleyeceğiniz kombininizi giyerek fotoğrafınızı çekin. Daha sonra fotoğrafınızı Instagram'da #modanisastilim2 ve #esrasezisikigili etiketleriyle paylaşmanız gerekiyor. Kombinini nerede ve nasıl kullanacağını da fotoğrafa not olarak yazmayı unutma. Yarışmaya katılan kombinler arasından Esra Seziş Kiğılı'nın da katkılarıyla seçilecek olan kombine Modanisa'dan 3000TL değerinde alışveriş hakkı verilecek. Modanisa’nın binlerce ürün çeşidi içinde dilediğinizce kullanabileceğiniz bu hediye gardrobunuzu daha da zenginleştirecek.

Ayrıca stil testini çözen herkes 20TL'lik hediye çeki kazanıyor.

http://www.modanisa.com/stilim/

Modanisa Kombin Yarışması Modanisa Kombin Yarışması Reviewed by admin on Ekim 18, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.