Klişeler sinema bileti, harfler hediye çeki kazandırıyor

sinema bileti kampanyası
Bugün size iki kampanya birden tanıtacağız. Normalde günde bir kampanya haberi yayınlıyorduk ancak bugün iki güzel kampanya arasında kararsız kalınca ikisini birden yayınlamaya karar verdik.

Napolyon Harf Avı Kampanyası:
1 Aralık'a kadar devam edecek olan bu kampanyada harfleri toplayacağınız eğlenceli bir oyun oynayacaksınız. Bu oyunu oynayarak en fazla harfi en kısa sürede toplayan ilk 3 kişi hediyeler kazanacak.
Birinciye Reeder marka W100İC - 10.1" IPS WINDOWS 8.1 INTEL ATOM Z3735F 2'si 1 arada tablet bilgisayar, ikinciye 100 TL Boyner Hediye Çeki, üçüncüye de 50 TL Migros Hediye Çeki armağan edilecek.

Napolyon Sinema Bileti Kampanyası:
Bu kampanya öğretmenler günü nedeniyle düzenlenmiş. Öğrencilerin öğretmenlerinden ya da büyüklerinden duydukları klişe cümleler vardır. Bu klişelerin size hediye kazandıracağını şimdiye kadar düşünmemiş olabilirsiniz ama bundan sonra düşüneceksiniz. 30 Kasım'a kadar en çok duyduğun klişeyi Napolyon ile paylaş, jürinin en beğendiği 10 klişeden biri seninki olsun, çift kişilik sinema bileti kazan.

Napolyon'da kampanyalar bitmez. Eğer hala üye olmadıysan elini çabuk tut.
www.napolyon.com
Klişeler sinema bileti, harfler hediye çeki kazandırıyor Klişeler sinema bileti, harfler hediye çeki kazandırıyor Reviewed by admin on Kasım 22, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.