Avusturalya Seyahati Kazan

Avusturalya Seyahati Kazan
Ülkemizde en çok takip edilen spor dalı futbol. Tenis pek fazla takip edilmese de bu kampanyadan sonra tenis sevenlerin sayısı artacak gibi görünüyor. KIA tarafından düzenlenen "Bu Set Senin" (evet ismi saçma moda yarışmalarına benzemiş ama idare edin) kampanyasında düzenlenen kampanya sonunda bir kişi Avusturalya Açık turnuvasında güzel bir müsabaka izleme şansı yakalıyor. Gitmişken sadece müsabakayı da izlemeyeceksiniz, 4 gün boyunca dilediğiniz gibi gezme imkanınız olacak.

Kampanya kapsamında sorulacak olan 5 sorunun en az 3 tanesine doğru cevap vermeniz yeterli. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişle 1 kişi Avusturalya'ya çift kişilik gidiş dönüş bileti, 3 gece 4 gün  konaklama ve hava alanı transferi kazanacak.

Kampanya sonucu 18 Aralık'ta açıklanacak. Seyahat İstanbul'dan Emirates hava yolları ile başlayıp yine İstanbul'da sona erecek.

Kazanan siz olursanız kangurularla ve koalalarla fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin, Sidney'de gezinirken bizleri hatırlayın. Kazanana şimdiden iyi yolculuklar :)

http://busetsenin.com/oyun/
Avusturalya Seyahati Kazan Avusturalya Seyahati Kazan Reviewed by admin on Aralık 14, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.