Videoyu izle Nevşehir uçak bileti kazan

Nevşehir uçak bileti
Gezmeyi eğlenmeyi seven biri misin? Yeni yerler keşfetmek, farklı insanlarla tanışmak çok güzel ama uçak biletleri pahalı diye düşünüyorsan bu kampanya sayesinde uçak biletini bedavaya getirebilirsin. Wingoflies oyununu oynayan bir kişi Nevşehir'e çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti kazanıyor.

Önce Wingoflies ile Kapadokya’yı dijital ortamda 360° keşfedin, sonrasında kazanan siz olursanız Türk Hava Yolları ile Nevşehir'e giderek kapadokyayı canlı canlı keşfetme hakkı kazanın.

Kampanyaya katılmak için site üzerinde yayınlanan videoyu dikkatlice izlemeniz ve videodaki saklı ipuçlarını bulmanız gerekiyor. Karşınıza çıkacak olan kutucukların her birine bulduğunuz ip uçlarını girerek kampanyaya katılabilirsiniz. 27 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyanın talihlileri 6 Ocak'ta açıklanacak. Uçak bileti talihlisi biletini bir sene içerisinde kullanabilecek. Ayrıca 5 kişiye de uçak maketi hediye edilecek.

İpuçlarını bulmakta zorlandıysanız forumumuzdan yardım alabilirsiniz ;)
http://forum.hergunkampanya.com/index.php/topic,107451.0.html

Kampanyaya katılmak için;
https://wingoflies.com/
Videoyu izle Nevşehir uçak bileti kazan Videoyu izle Nevşehir uçak bileti kazan Reviewed by admin on Aralık 10, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.