Bukombin ile Galaya Davetlisin

Bukombin ile Galaya Davetlisin
Bugüne kadar televizyondaki moda yarışmalarını izledik de ne oldu? Evde kendi kendimize yorum yaptığımızla kaldık. Biz de kendi kombinlerimizle göz doldurduk ama televizyondaki yarışmacılar gibi hediyeler kazanamadık. Bugün kombinlerimizin değerini bilecek olan bir yarışma ile karşınızdayız. Elidor ve Bukombin tarafından düzenlenen kampanya sayesinde hem "Hesapta Aşk" filminin galasına katılacak hem de oyuncularla tanışma imkanı bulacaksınız.

Bukombin sitesinde düzenlenen kampanyaya katılarak Elidor ürünleri ile en güzel gala kombinini oluşturan 5 kişi "Hesapta Aşk" filminin galasına katılarak filmin oyuncuları olan Derya Şensoy ve Meriç Aral ile tanışma şansı yakalayacak. Elidor ürünlerinden oluşan kombininizi çok iyi düşünün çünkü oluşturacağınız kombin jüri üyeleri tarafından değerlendirecek ve en beğenilen 5 kombinin sahibi hediye kazanacak.

Yarışmaya 30 Ocak 2016 tarihine kadar aşağıdaki adresten katılabilirsin. Unutma hazırladığın kombindeki bütün ürünlerin Elidor markasına ait olması gerekiyor.
http://www.bukombin.com/yarisma-140
Bukombin ile Galaya Davetlisin Bukombin ile Galaya Davetlisin Reviewed by admin on Ocak 25, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.