Eker iPad Kampanyası

Eker iPad Kampanyası
İnovasyon kelimesinin Türkçe'de tam karşılığı yok. İnovasyon ile yeni bir ürün geliştirilebileceği gibi bir ürün ek bir özellik ile de zenginleştirilebiliyor. Belki de bu kelimenin dilimizde tam karşılığının olmaması yüzünden inovatif ürünler bulma konusunda Dünya'nın diğer ülkelerine göre çok da iyi bir seviyede değiliz.

İnovasyon kelimesini bir de örnek ile inceleyelim. Örneğin Türk icadı olması ile övündüğümüz yoğudu ele alalım. Biz yoğurdu sade yoğurt ve ayran olarak tüketiyorken yabancı ülkelerde yoğur denilince akla meyveli yoğurtlar geliyor. Adamlar bizim icadımızı almış inovatif bir bakış açısı ile çeşitlendirmiş ve pazarlamaya başlamış. Neyse ki ülkemizde de bu bakış açısına sahip markalar var. Eker süzme yoğurtta bir ilki gerçekleştirmiş ve süzme yoğurdun bol kayısılı, bol vişneli, vanilyalı, ballı çeşitlerini üretmiş. Üretmekle de kalmayıp bu yeni ürünleri için bir de kampanya düzenlemiş.

Meyveli süzme yoğurtların mucidi Eker tarafından düzenlenen ödüllü testi en kısa sürede cevaplayan bir kişi iPad mini kazanacak. Ayrıca ilk 20'ye giren katılımcılara da tüm Migros mağazalarında geçerli, Eker ürünlerinde kullanabilecekleri 50TL'lik hediye çeki armağan edilecek.

http://suzme.eker.com/
Eker iPad Kampanyası Eker iPad Kampanyası Reviewed by admin on Şubat 28, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.