MOTO BIKE EXPO Davetiye Fırsatı

honda gerçekmacera
Bugünkü kampanyamız macerayı seven, risk almaktan hoşlanan, eğlence tutkunlarını yakından ilgilendiriyor. Türkiye'nin tek motosiklet fuarı olan Moto Bike Expo'ya Honda'nın davetlisi olarak katılacak olan 50 kişiden biri siz olabilirsiniz. 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek.

Honda tarafından düzenlenen ve en orijinal fotoğrafların hediye kazanacağı yarışmaya katılmak için akıllı telefonunuza Honda Africa Twin AR uygulamasını yüklemeli ve bu uygulama aracılığı ile hayal gücünüzü de kullandığınız bir fotoğraf çekmelisiniz. Fotoğrafta gerçek maceranın sizin için ne anlama geldiğini anlatmaya çalışmanız gerekiyor. Daha sonra çektiğiniz fotoğrafı tek cümlelik bir açıklama ve #GerçekMacera etiketi ile Facebook hesabınızda paylaşarak yarışmaya katılabilirsiniz.

7 Şubat'a kadar devam edecek olan kampanya dönemi sonunda jüri tarafından belirlenecek olan 25 katılımcıya çift kişilik fuar davetiyesi hediye edilecektir.

https://www.facebook.com/notes/honda-motosiklet-t%C3%BCrkiye/honda-africa-twin-ar-uygulamas%C4%B1-facebook-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-kat%C4%B1l%C4%B1m-ko%C5%9Fullar%C4%B1/1665900317007884

MOTO BIKE EXPO Davetiye Fırsatı MOTO BIKE EXPO Davetiye Fırsatı Reviewed by admin on Şubat 03, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.