Hediye Kazanmak İçin Bilinmesi Gereken 7 Şey


Türkiye'nin en büyük kampanya sitesi olmak, tecrübeleri paylaşmayı gerektirir diye düşündük ve bugün yayın politikamızın dışına çıktı.
Bugün sizinle bir kampanya haberi paylaşmayacağız, onun yerine sizlere kampanyalardan hediye kazanmanız için dikkat etmeniz gereken şeyler ile ilgi tecrübelerimizi paylaşacağız.
Bu listeyi hem bizi takip edip hediye kazananlara bir hatırlatma olması için hazırladık, hem de hediye kazanamayanların yaptıkları hataları telafi ederek hediye kazanmalarını istedik.

Kampanyalardan hediye kazanmanız için kulağınıza küpe olmasını istediğimiz şeyleri kısa ve anlaşılır 7 farklı başlık altına topladık. Sıkılmadan okuyun diye de eğlenceli görseller ile yazımızı zenginleştirdik. Keyifle okumanız dileğiyle :)

Yazının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
http://ofpof.com/merak/kampanyalardan-hediye-kazanmak-isteyenlerin-bilmesi-7-gereken-sey

Eğer kampanyaları sadece blogumuzdan takip ediyorsanız ve "bugün kampanyasız kaldık" diye düşünüyorsanız kampanya forumumuza göz atarak yüzlerce kampanya arasından dilediğinize katılabilirsiniz.
http://forum.hergunkampanya.com/
Hediye Kazanmak İçin Bilinmesi Gereken 7 Şey Hediye Kazanmak İçin Bilinmesi Gereken 7 Şey Reviewed by admin on Şubat 02, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.