Pegasus Çok Gezenler Klübü

Pegasus Çok Gezenler Klübü
Gezmek, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni tatları denemek inanılmaz bir şey. Hepimiz zaman zaman kendimizi tatil planları yaparken buluyoruzdur. Keşke hepimiz rahmetli Barış Manço gibi Dünya'yı gezebiliyor olsaydık diye düşünmeden edemiyor insan. Tatil dediğimiz şey ne yazık ki maliyetli bir eylem.

Çok Gezenler Klübü, yeni yerleri gezerek deneyimlerini yazacak şanslı kişileri arıyor. Kampanya sonunda seçilecek 10 kişi Pegasus'un davetlisi olarak İtalya'yı gezecek. Eğer sen de gezmeyi severim, gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekerim, anılarımı yazma konusunda da kabiliyetim var diyorsan bu kampanya tam sana göre.

6 Mart'a kadar Türkiye'de veya Avrupa'nın güzel bir kentinde çektiğin fotoğrafı #bahardaitalyadaolsam etiketiyle Instagram'da paylaşarak kampanyaya katılabilirsin. Fotoğrafta ayrıca @cokgezenlerkulubu @pegasusairlines hesaplarını da mention'lamayı unutma. Seçilen 10 kişiden biri olursan Bolonya, Milano veya Roma muhabirlerinden biri sen olabileceksin. Sonrasında uçak biletlerin ve konaklaman Pegasus tarafından karşılanacak. Ayrıca 3 günlük gezi boyunca 1000TL'ye kadar da harcama yapabileceksin.

Ayrıntılı bilgi Çok Gezenler Klübü'nde;
http://www.cokgezenlerkulubu.com/post/view/italya_muhabirleri_ariyoruz/1284
Pegasus Çok Gezenler Klübü Pegasus Çok Gezenler Klübü Reviewed by admin on Şubat 26, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.