Britanya Tatili Kazan

Britanya Tatili Kazan
Piyasaların durumu malumunuz, dolar aldı başını gitti zaten, mevcut şartlarda yurt dışında tatil yapmak biraz zor görünüyor. Yurt içi tatili deseniz, elin yabancısı bizim ülkemizde bizden daha ucuza tatil yapabiliyor. E o zaman ne yapacağız? Biz de başka ülkelere göre "elin yabancısı" konumunda olduğumuza göre biz de Türkiye dışında ucuza, hatta bedavaya tatil yapabiliriz. Heyecanlandınız değil mi? O zaman yazının devamı sizi daha çok heyecanlandıracak.

OMGB Kampanyası sonunda bir çift Britanya'da (siz onu İngiltere diye de düşünebilirsiniz) rüya gibi bir tatil kazanacak. Uçak bileti, otel ve seçeceği bir etkinlik ücretsiz olacağı gibi üstüne bir de 1.000 £ nakit para ödülü verilecek. Kampanyaya katılarak hediye kazanabilmek için katılım formunu doldurmanız yeterli.

Uçak bileti VisitBritain sitesi tarafından karşılanacak olup, konaklama meşhur Londra Köprüsü'nün hemen yanı başında bulunan 5 yıldızlı Shangri La Hotel'de gerçekleşecektir. Ayrıca seyahatinizi her zaman hatırlayabilmeniz için size bir adet dijital SLR kamera hediye edilecek ve kendi seçeceğiniz bir konsere, futbol maçına ya da etkinliğe ücretsiz giriş yapabilmeniz sağlanacaktır.

http://lovewall.visitbritain.com/en/1136/omgb-turkey

Britanya Tatili Kazan Britanya Tatili Kazan Reviewed by admin on Mart 07, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.