Golf Dondurma Kampanyası

Golf Dondurma Kampanyası

Sevilen dondurma markası Golf öyle güzel bir kampanya hazırlamış ki bu kampanya sayesinde herkes kazanacak. Malumunuz olduğu üzere önümüz yaz. Sıcak yaz günlerinde de en çok ihtiyaç duyulan şeylerden bir tanesi dondurma oluyor. Sıcaktan bunaldığımızda hemen en yakınımızdaki markete, büfeye, bakkala koşarak Golf dondurma almak istiyoruz, ama o da ne? Olacak iş değil, Golf dondurma yok.

Bu tarz durumlarlar karşılaşmamanız için düzenlenen kampanyada hem siz kazanacaksınız, hem Golf firması, hem yakınınızdaki bakkal, hem olaydan haberli ya da habersiz olan bir arkadaşınız, hem de italya ve ispanya esnafı.

Run Golf Run kampanyası kapsamında Golf ürünlerinin bulunmadığı ve sizin potansiyel satış noktası olarak gördüğünüz yerlere giderek Golf ürünlerini satmaları için görüşmeniz gerekiyor. Golf Dondurma satmaya başlayan 10 adet nokta belirleyebilirsen iPad Mini senin olacak. Eylül ayı itibariyle satış noktalarından kazandığın puanlar ile ilk 5'e girersen sen ve istediğin bir arkadaşın italya ve ispanya tatili kazanacak.

Kampanya ödülleri bununla da sınırlı değil. Yarışmada ilk 5'e girenlere ayrıca Golf Dondurma Yönetici Adayı Programına katılma hakkı tanınacak.

http://www.rungolfrun.com/
Golf Dondurma Kampanyası Golf Dondurma Kampanyası Reviewed by admin on Mart 29, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.