Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri

Güzelliğine önem veren insanların vazgeçemediği yerlerden biri de kozmetik ürün satan mağazalardır. Özellikle Watsons gibi sektörün öncüsü mağazalarda o kadar çok çeşit oluyor ki bazen insanın kafası karışabiliyor. Watsons hme yüzlerce ürün çeşidi arasında bir seçim yapmakta zorlanan müşterilerini düşünmüş hem de markalar arasında tatlı bir rekabet olmasını istemiş olacak ki "Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri" yarışmasını düzenlemeye başlamış.

Watsons Ödülleri yarışmasında oy kullanarak en iyilerin seçilmesine yardımcı olanlar da hediye kazanma şansı yakalıyor. Kampanya kapsamında belirlenen 18 farklı kategori için oy kullanan 500 kişiye içerisinde oylama sonunda birinci seçilen ürünlerin bulunduğu hediye paketi gönderilecek. Ayrıca oylamaya Watsons Card ile giriş yapan kullanıcılar arasından belirlenecek 5 kişi oylamanın sonunda düzenlenecek ödül törenine çift kişilik davetiye kazanacak.

Kampanyaya 13 Mart 2016 tarihine kadar katılabilirsiniz.
https://odul.watsons.com.tr/
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Reviewed by admin on Mart 04, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.