Araban Boş Durmasın, Sana Para Kazandırsın


Araba dediğin masraflı şey, kaskosu var, trafik sigortası var, her yıl artan motorlu taşıtlar vergisi var, bakımı var, benzin masrafı var. Bugüne kadar arabanız size hep masraf çıkardı ama artık durum değişiyor. Garajyeri sayesinde arabanızın size para kazandırabileceğini biliyor muydunuz?

Araba fiyatları herkesin malumu, o kadar para verip araç sahibi oldunuz ve arabanız otoparkta öylece duruyor. Eğer arabanızı sadece haftanın belirli günleri kullanıyorsanız, ya da en azından ayda bir kez olsun arabanızı kullanmadığınız bir gün varsa, hadi onu da geçtik birkaç saatlik bile olsa arabanızı kullanmadığınız bir zaman dilimi varsa, arabanızı kiralayacak müşteriler bularak para kazanabilirsiniz.

Bizim de ilk aklımıza gelen soru "acaba kiralayan kişi aracıma zarar verirse ne olacak" oldu. Garajyeri bunu da düşünmüş ve sistemdeki bütün araçları 100.000TL'ye kadar sigortalatmış. Bununla da yetinmeyen garajyeri sitesi aracınızı kiralayan kişinin kredi kartı bilgilerini alarak kaçak geçiş, trafik cezası gibi durumlarda araç sahibine hiçbir zarar gelmemesini sağlıyor.

Aracınızı Garajyeri.com'a kayıt ettirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.
http://www.garajyeri.com/
Araban Boş Durmasın, Sana Para Kazandırsın Araban Boş Durmasın, Sana Para Kazandırsın Reviewed by admin on Nisan 04, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.