Bireysel Emeklilik Hediyeler Kazandırıyor


Son yıllarda hayatımıza Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) diye bir şey girdi. Bir çok kişi tarafından ilk kez duyulan bu imkan devletin de %25 katkı payı sayesinde bir anda cazip hale geldi. Bireysel emeklilik sistemine göre kendiniz her ay belirli bir miktar prim ödeyerek ileride emekli olabiliyorsunuz. Ödeyeceğiniz prim miktarını siz belirliyorsunuz, böyle olunca da emekli maaşınız da ona göre oluyor haliyle.

Siz ayda 100TL ayırarak sisteme dahil oldunuz diyelim. Devlet de sizin yerinize %25 katkı sağlıyor ve priminiz bir anda 125TL oluyor. Hatta eğer emekliliğe kadar beklemeyeyim derseniz belirli bir yıldan sonra paranızı toplu olarak devlet katkısı ile birlikte de alabiliyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında para biriktirmek için de mükemmel bir yöntem.

Vakıf Emeklilik çıtayı bir adım daha yükseltmiş ve 15 Haziran'a kadar Bireysel Emekliliğe dahil olanlara çekilişle hediyeler vermeye karar vermiş. Bireysel Emeklilik sistemine Vakıf emeklilik üzerinden başvuranlar arasında yapılacak olan çekilişle 1 kişiye Vespa PX150, 5 kişiye iPhone 6S 16GB, 10 kişiye de iPad Air 16 GB Wifi hediye edilecek.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için;
https://www.vakifemeklilik.com.tr/bahar-kampanyasi-bireysel-emeklilik-sistemi-basvuru-formu
Bireysel Emeklilik Hediyeler Kazandırıyor Bireysel Emeklilik Hediyeler Kazandırıyor Reviewed by admin on Nisan 13, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.