Bloom And Fresh İndirim Kuponu

Bloom And Fresh İndirim Kuponu

Çiçeklere tasarımcı eli değdi. Varlığı ile içimizi ferahlatan, kokusu ile bize kendimizi iyi hissettiren, baktıkça bize çiçek yollayan kişiyi hatırladığımız çiçekler artık daha da anlamlı. İnternetten çiçek siparişi işine yeni bir boyut kazandıran Bloom and Fresh firması yeni tasarımları ile bildiğiniz çiçek siparişini bir adım öteye taşıyor.

Şimdilik sadece İstanbul'da siparişleri alan Bloom and Fresh çiçek göndereceğiniz kişinin farklı olduğunu tasarımı ile de fark ettiriyor. Ahşap saksı tasarımlarıyla çiçeği dekoratif bir ürün haline getiren firma internet sitesinde gördüğünüz çiçek tasarımları ile gerçekte gönderilen çiçeklerin aynı olacağını taahüt ediyor. Örneğin internet sitesinde bukette gül görüyorsanız, teslimatta buket içerisinde gül yerine karanfil ile karşılaşmayacaksınız. Olur da fotoğraftaki düzenlemeye aykırı bir durum olursa da firma hemen sizi arayarak iletişime geçiyor.

Bloom and Fresh şimdi tanışma indirimi ile sizi bekliyor. Siteye üye olan herkese %10 tanışma indirimi hediye. Eğer aklınıza çiçek gönderecek kimse gelmediyse bile siz şimdiden siteye üye olun, indirimli çiçeği gönderecek birini bulursunuz nasıl olsa ;)

https://bloomandfresh.com
Bloom And Fresh İndirim Kuponu Bloom And Fresh İndirim Kuponu Reviewed by admin on Nisan 12, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.