111 Kişiye Galatasaray Forması Hediye

111 Kişiye Galatasaray Forması Hediye

Dünyaca ünlü taksi çağırma ya da taksici olup para kazanma uygulaması Uber uzun zamandır Türkiye pazarında hizmet veriyor. Geçen yaz düzenledikleri kampanya ile binlerce dondurma dağıtmışlardı. Eski kampanyacıların telefonlarında Uber yüklüdür mutlaka ama olur da henüz yüklemeyen varsa ya da Uber'in yeni kampanyasından haberdar değilseniz diye biz yine de forma kazandıran kampanyasını hatırlatmak istedik.

Uber ile 31 Mayıs'a kadar en fazla yolculuk eden 111 kişi imzalı Galatasaray forması kazanacak. Kampanyaya katılmak için Uber hesabınıza giriş yaptıktan sonra GSFORMA promosyon kodunu tanımlamanız gerekiyor. Bir çok kişi bu kampanyadan haberdar olmadığı için, ayrıca hediye sayısı da fazla olduğu için 31 Mayıs'a az kalmış olmasına rağmen şansınız yüksek.

Kampanya şimdilik sadece İstanbul ile sınırlı ama Uber bir çok ile yayılmayı hedeflediği için uygulamaları şimdiden yükleyerek kampanyaları beklemenizi tavsiye ederiz.

Eğer hala Uber uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/RhFI300zgUB
Uber ios indir
             Android:
http://ow.ly/xui0300zgZ3
Uber android indir 

111 Kişiye Galatasaray Forması Hediye 111 Kişiye Galatasaray Forması Hediye Reviewed by admin on Mayıs 27, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.