Bir Günlük İş Fırsatı

Anneler gününde birçoğumuz babasının kredi kartını alarak annemize hediye almışızdır. Annemize hediye alırken babamızın kartını kullanmamız bir derece kabul edilebilir olsa da, babamızın kartıyla babalar gününde yine ona hediye almamız biraz garip oluyor. Babalarımız "hediyeye ne gerek vardı yavrum" derken aslında büyük oranda sizin varlığınızın onun için en büyük hediye olduğunu söylemek istese de küçük bir yüzde ile kendi kendine hediye almış olmanın garipliğini de vurgulamaya çalışmaktadır.
Hazır giyim sektörünün dünyaca ünlü markalarından Pierre Cardin tarafından babalar gününe özel düzenlenen kampanya ile hem kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuzu babanıza gösterebilecek, hem de babalar günü hediyeniz için babanızın kredi kartına ihtiyaç duymayacaksınız.
Pierre Cardin mağazalarında 1 günlüğene çalışıp, karşılığında da hediye çeki almaya ne dersiniz? Eğer 18 yaşından büyük ve en az lise mezunuysanız, iletişim becerilerinize de güveniyorsanız bu kampanya tam size göre. 1 günlüğüne Pierre Cardin mağazasında çalışmaya hak kazanırsanız hem güzel bir satış tecrübesi hem de babanız için hazırlanmış 250TL'lik hediye çekinin sahibi olacaksınız.

Kampanyaya 12 Haziran 2016 tarihine kadar katılabilirsiniz
http://www.pierrecardin.com.tr/1gunlukis/
Bir Günlük İş Fırsatı Bir Günlük İş Fırsatı Reviewed by admin on Mayıs 11, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.