Türkiye Finans’ta İnternet Şubesi Kazandırıyor

Türkiye Finans’ta İnternet Şubesi Kazandırıyor

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımız her alanda kolaylaştı. Örneğin eskiden en ufak bir işlem için bile banka şubesine gidip sıra beklememiz gerekirdi. Sabah bankaların önünde kuyruklar olur içeride sıra bir türlü size gelmek bilmezdi. Şimdi ise aynı işlemi yerimizden kalkmadan bankaların internet şubelerine girerek yapıyoruz. Bizim açımızdan bakıldığında internet şubeler zaman kazandırıyor olsa da bunun bankalara da faydası büyük. Bankalar bu sayede hem daha az şube açıyor, daha az personel çalıştırıyor, daha az kağıt makbuz vb. masrafı oluyor ve tasarruf ediyor. İş böyle olunca da müşterilerini internet şubelerine yönlendirmek isteyen bankalar kampanya yaparak hediyeler dağıtıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası 10 Mayıs'ta başlattığı ve 10 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya ile 6 kişiye hediye kazandırıyor. Türkiye Finans İnternet şube üzerinden yapacağınız bankacılık işlemleri, GSM TL yükleme, fatura ödeme, MTV ve trafik cezası ödeme gibi bir çok işlem çekiliş hakkı kazandırıyor. Kampanya boyunca her gün en fazla 1, kampanya dönemi boyunca da en fazla 10 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Yapılacak olan çekiliş ile 1 kişiye 2016 model Nissan Juke MC 1.5 DCI VISIA M/T, 3 kişiye Apple Macbook Air 11” DC i5, 5 kişiye de Apple iPad Air 2 16 GB Wi-Fi hediye edilecektir.

http://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/yeni-internet-sube-kampanyasi.aspx
Türkiye Finans’ta İnternet Şubesi Kazandırıyor Türkiye Finans’ta İnternet Şubesi Kazandırıyor Reviewed by admin on Mayıs 20, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.