Vodafone Katlayan Süpernet Kampanyası

Vodafone Katlayan Süpernet Kampanyası
Teknoloji ile yakından ilgilenenler bilir. Eğer fiber altyapısı yoksa Türkiye'de bütün internet sağlayıcıları aslında aynı altyapıyı kullanmaktadır. Aslına bakarsanız aynı teknolojiyi farklı firmalar, farklı fiyatlandırma çeşitleri ile müşteriye sunuyor. Hal böyle olunca aynı hizmete daha fazla para vermek son derece mantıksız oluyor. Bilinçli tüketicilerin ve tabi ki kampanyacıların yapması gereken şey en iyi paketi en iyi fiyata veren firmayı bulmak. Bu konuda da sizi düşündük ve Vodafone Net'in Katlayan SüperNey Kampanyasını önermeye karar verdik.

Evlerin çoğunda artık ev telefonu kullanılmadığı için size aylık 49,90TL'ye 16Mbps'a varan hızı ile 60GB adil kullanım kotasına sahip yalın adsl paketini önerebiliriz. Eğer hızınızı arttırmak isterseniz +5TL karşılığında hızınızı 32Mbps'a çıkarabilirsiniz. Adil kullanım kotanızı da iki katına çıkarmak isterseniz +5TL daha ödemeniz gerekiyor. Bu sayede 120GB AKN'ye sahip olacaksınız. Eğer hızınızı ve kotanızı 4'e katlamak isterseniz, paket fiyatına ek 20TL daha ödeyerek tamı tamına 64Mbps hız ve 240GB AKN'den yararlanabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için siz zahmet etmeyin, formu doldurun, Vodafone yetkilileri arayıp sizi bilgilendirsin
http://www.vodafone.com.tr/Net/katlayan-supernet-kampanyasi.php
Vodafone Katlayan Süpernet Kampanyası Vodafone Katlayan Süpernet Kampanyası Reviewed by admin on Mayıs 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.