3 Kişiye 100TL Hediye

3 Kişiye 100TL Hediye
Anneler gününde 5 kişiye 50TL değerinde hediye çeki veren Napolyon babalar gününü de es geçmemiş. Bu kampanyada hem siz, hem de arkadaşlarınız kazanacak. 15 Haziran'a kadar Napolyon'a en çok arkadaşını davet ederek üye olmalarını sağlayan üç Napolyon üyesi tam 100TL'nin sahibi olacak.

Bu devirde hala Napolyon'a üye olarak hediye kazanmayan kimse kaldı mı bilmiyoruz. Belki az sayıda kişi kalmıştır, Babalar günü kampanyasının amacı da bu birkaç kişiyi de Napolyon'a davet ederek hediye kazanmalarını sağlamak.

Napolyon Nedir?
Bilmeyenler için kısaca özetleyelim. Anketlere katılarak puan kazanabileceğiniz, ve bu puanları nakit para ödülüne dönüştürebileceğiniz bir pazar araştırma şirketidir.

Napolyon anketleri neden para kazandırıyor?
Firmalar ürünlerini geliştirmek için tüketicilerin görüşlerine önem veriyor. Napolyon da bu anketleri tüketicilerle buluşturuyor. Anket başına firmalardan para alan Napolyon bu parayı kullanıcıları ile paylaşıyor.

Napolyon'da üyelik ücreti var mı?
Hayır! Napolyon sizden bir ücret talep etmediği gibi, profil bilgilerinizi doldurduğunuzda da hesabınıza ekstra puan yüklüyor. Ayrıca Babalar Günü kampanyasında olduğu gibi bir çok özel günde de çeşitli kampanyalarla puan kazanabilirsiniz.

Süper! Napolyon'a nasıl üye olabilirim?
Aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilir ve hediye kazanmaya başlayabilirsiniz.

www.napolyon.com
3 Kişiye 100TL Hediye 3 Kişiye 100TL Hediye Reviewed by admin on Haziran 06, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.