Avantajix Babalar Günü Kampanyası

Avantajix Babalar Günü Kampanyası

Avantajix ile internet alışverişlerimizden para iadesi almaya alışmıştık. Bu defa Avantajix öyle bir kampanya yapmış ki alışveriş yapmamıza gerek kalmadan para dağıtıyor. Babalar gününe özel düzenlenen bu kampanyada 1 kişiye 500TL, 1 kişiye 300TL, 1 kişiye 200TL değerinde hediye çeki armağan edilmesinin yanı sıra yarışmaya katılan herkese Kiğılı internet mağazasında geçerli %10 indirim kuponu armağan edilecektir.

Kampanyaya katılabilmek için öncelikle Avantajix üyesi olmanız gerekiyor. Sonrasında Avantajix Facebook sayfasında yayınlanan görseli beğenerek paylaşmanız, ayrıca #BabamSüper etiketi ile yorum yapmanız gerekiyor. Kampanyaya 19 Haziran'a kadar katılarak hediye kazanma şansı kazanabilirsiniz. Kazananlar 21 Haziran'da Avantajix sosyal medya hesaplarında ve diğer bütün kampanyalarda olduğu gibi forumumuzun kampanya sonuçları bölümünde yayınlanacaktır.

Avantajix'e hala üye olmadıysanız aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilir ve kampanyanın ilk adımını gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.avantajix.com/uye.aspx

Not: Size daha önce duyurduğumuz bazı para iade siteleri Paypal üzerinden ödeme yapıyordu. Avantajix ise direk banka hesabınıza ödemeyi gönderdiği için Paypal'ın Türkiye'den çekilmesinden etkilenmiyor. Bu nedenle para iadesi için Avantajix'i kullanmanız güzel bir yöntem olacaktır ;)
Avantajix Babalar Günü Kampanyası Avantajix Babalar Günü Kampanyası Reviewed by admin on Haziran 05, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.