İndirimli Elektrik Aboneliği


Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK)'nın kararı ile uzun zamandır tüketicilerin elektrik aboneliklerini farklı şirketlerden yapabilmelerine olanak sağlıyor. Devletten elektriği toptan olarak daha düşük fiyata alan dağıtım şirketleri bunu perakende satarak gelir elde ediyor. Firmalar tüketicileri kendilerine çekmek için de birbirinden cazip kampanyalar düzenliyor. Bu sayede hem tüketicilerin elektrik faturaları düşüyor hem de firmalar yeni abone kazanmış oluyor.

Fiyat karşılaştırma sitelerine aşinayız, elektrik dağıtım şirketleri için de artık bir fiyat karşılaştırma sitesi var. Secelektrik.com sitesi sayesinde aylık elektrik faturanızı, aboneliğinizin işyeri mi mesken mi olduğunu seçerek size en uygun fiyat verecek olan firmayı seçebilir, başvurunuzu da internet üzerinden yapabilirsiniz.

Elektrik abonesi olduğunuz firmayı değiştirmeniz için yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak. Başvurunuz olumlu sonuçlandığında evinizin elektrik altyapısında ya da sayacınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Sadece artık eski firmanız değil abone olduğunuz yeni firma gelerek sayacınızı okuyacak. Bu kadar basit!

https://secelektrik.com

İndirimli Elektrik Aboneliği İndirimli Elektrik Aboneliği Reviewed by admin on Haziran 12, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.