Lenovo Vibe Kazandıran Kampanya

Lenovo Vibe Kazandıran Kampanya

Şimdilerde çok sık duymasak da eskiden televizyon programlarında sorulan bir soru vardı. "Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?" Bu soruyu günümüzde sorduğunuzda alacağınız cevaplardan en az bir tanesi cep telefonu olacaktır. Issız adada başka türlü zaman geçmez. Bu nedenle cep telefonu cevabını yadırgamıyoruz. Ancak unutulmaması gereken bir şey var ki o da ıssız adada şarj sorunu olacaktır. Siz kurtarılmayı beklerken şarjınız biterse beklerken biraz sıkılabilirsiniz. Bu nedenle cep telefonunun da şarjının uzun gidenini yanınıza almanızı öneririz.

Lenovo tarafından üretilen Vibe P Serisi Akıllı Telefonların pil ömrü günlerce sürüyor. Yeni ürününün tanıtımını yapmak isteyen Lonovo firması "Lenovo Vibe Adası" adında bir site hazırlamış. Sitede bulunan oyunu oynayarak Vibe P1 akıllı telefon kazanabilirsiniz. Oyunu başarıyla tamamladığınızda bir çekiliş hakkı kazanacaksınız. 23 Haziran'a kadar ger gün oyunu oynayarak ayrı bir çekiliş hakkı kazanabilir, bu sayede şansınızı arttırabilirsiniz.

Kampanya dönemi sonunda yapılacak olan çekiliş ile 1 kişiye Lenovo Vibe P1 cep telefonu, 1 kişiye Lenovo Bluetooth hoparlör, 1 kişiye de Lenovo powerbank armağan edilecektir.

http://www.lenovovibeadasi.com/
Lenovo Vibe Kazandıran Kampanya Lenovo Vibe Kazandıran Kampanya Reviewed by admin on Haziran 11, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.