Napolyon Bayram Çikolatası Kampanyası

Napolyon Bayram Çikolatası Kampanyası

Napolyon babalar günü kampanyasını geride bıraktık. Napolyon bu boş durmaz, yeni bir kampanya düzenlemiş. Şimdiki kampanya ile 5 kişi bayram çikolatası kazanacak.

Türkiye'nin önde gelen tanıtım ve pazar araştırma sitesi Napolyon üyelerine anketler göndererek puan kazandırıyor ve bu puanları nakit para ödülüne çevirebiliyorsunuz. Kazandığınız puanları nakit olarak talep edebileceğiniz gibi hediye çeki alabilir ya da isterseniz hayır kurumlarına da bağışlayabilirsiniz. Üyelerine hediye kazandırma konusunda bununla yetinmek istemeyen Napolyon neredeyse bütün özel günlerde hediyeli kampanyalar düzenliyor. En son babalar günü kampanyası ile 3 kişiye 100TL hediye eden site şimdi de 5 kişiye bayram çikolatası hediye ediyor.

Kampanyaya katılmak için (hala üye olmayan kaldı mı bilmiyoruz ama yine de yazalım) Napolyon'a üye olmanız, sitede bulunan kelime bulma oyununu tamamlamanız gerekiyor. Oyunda karşınıza çıkacak 15 kelimeyi en kısa sürede bulan 5 kişi Napolyon'dan çikolata kazanacak.

www.napolyon.com

Napolyon Bayram Çikolatası Kampanyası Napolyon Bayram Çikolatası Kampanyası Reviewed by admin on Haziran 20, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.