Sek Ayran Araba Çekilişi

Sek Ayran Araba Çekilişi

Yaz günlerinde hem terlediğimiz için su ve tuz kaybederiz, hem de ferahlamak için soğuk bir şeyler içmek isteriz. İşte bu durumlarda en büyük yardımcımız "milli içeceğimiz ayran" olmuştur. Ayran hem soğuk içilebildiği için bizi ferahlatır, hem içerisindeki tuz ile tansiyonumuzu yerine getirir, hem de kalsiyum ile kemiklerimizi güçlendirir. Sizin için araştırdık ve ayranın bir faydasını daha bulduk. Ayran sayesinde araba veya iPad bile kazanabilirsiniz.

Sek ayran tarafından ürünlerin bilinirliğini arttırmak için düzenlenen kampanyada sitedeki formu doldurarak çekilişe katılabilir ve araba sahibi olabilirsiniz. Kampanyaya katılabilmek için site üzerinde bulunan bilgileri doğru olarak doldurmanız ve Sütaş tarafından tarafınıza gönderilecek olan reklam bildirimlerine izin vermeniz gerekiyor. Formu doldurduğunuzda size bir onay SMS'i gönderilecek ve SMS içerisindeki kodu siteye girmeniz halinde çekilişe katılmış olacaksınız.

30 Eylül'e kadar katılabileceğiniz kampanyanın çekilişi 14 Ekim'de yapılacak ve çekiliş sonunda bir kişiye 2016 Model Fiat Egea 1,4 95HP Easy otomobil, 10 kişiye de iPad Mini 4 Tablet hediye edilecek.

http://www.sekayrancekilis.com/
Sek Ayran Araba Çekilişi Sek Ayran Araba Çekilişi Reviewed by admin on Haziran 24, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.