Yumoş Kokan Hikayeler

Yumoş Kokan Hikayeler

Bazı markalar vardır, onların maskotları çocukluğumuzun bir parçası gibidir. Örneğin Yumoş denilince aklımıza hemen sevimli bir ayıcık gelir. Hatta öyle olmuştur ki Yumoş'a benzeyen her oyuncak ayının adı artık Yumoş olmuştur bizler için. Evde birden fazla çocuk, ve sadece bir tane Yumoş ayıcığı varsa da kavga kaçınılmaz olur. Yumoş ayıcığını paylaşamayan kardeşler, biraz da ailelerinin zorlaması ile, en sonunda bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Yumoş ayıcığı ile uyumak için sıranın size gelmesini beklersiniz. Yumoş ayıcığının özellikle misafir çocukları ile paylaşılmayacağını da ailedeki herkes bilir.

Peki Yumoş ayıcığı kiminle paylaşılır? Yumoş Facebook sayfasında düzenlenen kampanyaya katılmak için “Sen Yumoş’unu kiminle paylaşırdın?” sorunuzun cevabını, paylaşacağınız arkadaşınızı da etiketleyerek en güzel şekilde yanıtlayın, Jüri tarafından seçilecek 100 kişiden biri siz olun, Yumoş Peluş Ayıcık sizin olsun.

Kampanyaya 30 Haziran'a kadar katılarak hediye kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

https://www.facebook.com/notes/yumo%C5%9F/sen-yumo%C5%9Funu-kiminle-payla%C5%9F%C4%B1rd%C4%B1n-kat%C4%B1l%C4%B1m-ko%C5%9Fullar%C4%B1/1299042666777308

Yumoş Kokan Hikayeler Yumoş Kokan Hikayeler Reviewed by admin on Haziran 04, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.