Beko Barselona Seyahati Kazandırıyor

Beko Barselona Seyahati Kazandırıyor

"Beko Akıllı Futbot" kampanyası başladı. Hayır, yanlış yazmadık, futbol değil futbot olacak. Çünkü bu kampanyada futbola meraklı sevimli bir botumuz bizimle beraber. Türkiye'nin ilk futbol botu olan Futbot futbol istatistiklerini ezbere bilip totem ve tezahürat önermenin yanı sıra size Beko 4K televizyon da kazandırıyor.

18 Temmuz'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında sitede sorulan sorulara doğru ya da yanlış fark etmeksizin cevap veren herkes 1 çekiliş hakkı verilecek. Her gün yeni bir soru sorulacak olan siteye giriş yapıp cevap vererek yeni bir çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz. 22 Temmuz'da yapılacak olan çekiliş sonucunda 1 kişiye çift kişilik Barselona Seyahati, 1 kişiye de Beko Led TV hediye edilecektir.

Barselona seyahati Eylül 2016 ile Nisan 2017 tarihleri arasında doluluk oranına göre belirlenecek ve kazananlar uçak bileti, otel ve transfer hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak.

https://www.bekofutbot.com
Beko Barselona Seyahati Kazandırıyor Beko Barselona Seyahati Kazandırıyor Reviewed by admin on Temmuz 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.