Lekeleri Yok Et iPhone Kazan

Lekeleri Yok Et iPhone Kazan

Kıyafetlerimizde oluşan lekeleri kıyafete zarar vermeden çıkarmak önemlidir. Özellikle de çok sevdiğimiz bir kıyafete kazara kahve, vişne suyu gibi lekesiz zor çıkan bir şey dökülürse moralimiz biraz bozulabilir. Kaliteli bir deterjan kullanıp da lekeyi çıkardığımızda ise moralimiz yerine gelir. Gerçek hayatta durum böyle, peki sanal ortamda da lekeleri çıkarmak bir de üzerine iPhone 6 S Plus kazanmaya ne dersiniz?
Persil tarafından düzenlenen lekeleri yok etme kampanyasına katılanlar arasında yapılacak bir kişi iPhone 6 S Plus kazanacak. Kampanyaya katılmak için site üzerinde bulunan formu doğru ve eksiksiz bir biçimde doldurmanız gerekiyor. Formu dolduran herkese 1 çekiliş hakkı kazandırıyor. Sonrasında karşınıza çıkacak olan oyunu oynayıp oynamamak da size kalmış. Oyunu oynamak ekstra çekiliş hakkı kazandırmıyor ama keyif almak için oynamanızı öneririz.

31 Temmuz'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile bir kişiye 126 GB iPhone 6 S Plus Rose Gold telefon hediye edilecek. Çekiliş 5 Ağustos'ta yapılacak ve kazananlar 11 Ağustos'ta yayınlanacak.

https://www.lekeleriyoket.com/
Lekeleri Yok Et iPhone Kazan Lekeleri Yok Et iPhone Kazan Reviewed by admin on Haziran 30, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.