Erkekçe Bakım Kazandırıyor

Erkekçe Bakım Kazandırıyor
Erkekler ile kadınların ayrı dünyaların insanları olduğunu bilmeyen yoktur. Hatta bazı yazarlar çıkıp bunu "erkekler marstan kadınlar venüsten" adıyla kitap haline bile getirdi. Farklı dünyaların insanı olan bu iki türün ihtiyaçları da tabii olarak farklı oluyor. İşte bu yüzden de market raflarında gördüğümüz ürünler erkeklere özel, ya da kadınlara özel olarak ayrışıyor. Bakımlı olmak ise iki türün de ihtiyacı olan bir özellik. Toplumda sadece kadınların bakımlı olduğu yönünde bir algı olsa da erkeklerin de bakım yaptığını hepimiz biliyoruz.

Peki erkekler ne tarz bir bakım uyguluyor? Hem bu soruya yanıt vermek hem de erkeklerin vücut bakımları için özel tasarlanmış olan Philips BG105 ürününü kazanmaya ne dersiniz? 19 Temmuz'a kadar Philips Türkiye Facebook ve Instagram hesapları üzerinden katılabileceğiniz kampanya sonunda 5 kişiye Philips BG105 hediye edilecek.

Kampanyaya katılmak için yaz için nasıl bir bakım yaptığınızı Facebook'taki görselin altına #ErkekceBakim etiketi ile yazmanız ya da Instagram üzerinden @philipsturkiye hesabını ve #ErkekceBakim etiketini kullanarak soruyu yanıtlamanız gerekiyor. Jüri değerlendirmesi sonunda en bilgilendirici ve eğlenceli paylaşımı yapan 5 kişi hediyenin sahibi olacak.

https://www.facebook.com/PhilipsTurkiye
Erkekçe Bakım Kazandırıyor Erkekçe Bakım Kazandırıyor Reviewed by admin on Temmuz 16, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.