Mealbox Ücretsiz Tadım Yemeği

Mealbox Ücretsiz Tadım Yemeği

İşyerinizde yemekhane yoksa ya da siz yemekhaneden yemiyorsanız her gün saat 12 olduğunda "acaba bugün ne yesem" sorusu zihninizi kurcalamaya başlar. O gün ne yiyeceğinize karar verirken genellikle damak zevkinize göre karar verirsiniz ama işin sağlık boyutu da önemlidir. Tabi bir de fiyatların uygun olması gerekiyor. Siz yerinizden kalkmadan yemeğiniz, ekmeğiniz, çatal ve kaşığınız da ayağınıza gelse hiç fena olmazdı hani. İşte bu tarz konuların en güzel adresi; Mealbox

Mealbox her gün taze gurme ev yemeklerini kapınıza kadar getiriyor. Mealbox'a abone olduğunuzda her iş günü çorba, ana yemek ve yardımcı yemekten oluşan üçlü seti, yanında plastik çatal bıçak ve yuvarlak ekmek ile kapınıza kadar geliyor. Yemek menülerini aylık olarak Mealbox'ın internet sitesinde görebilirsiniz. Mealbox'ın günlük yemek fiyatları ise kişi başı 13,90TL'den başlıyor.

Denemeden almam diyenlerdenseniz bu kampanya tam size göre. Şimdi Mealbox sitesinde bulunan formu doldurarak ücretsiz tadım yemeği için yerinizi başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://www.mealbox.com.tr/abonelik
Mealbox Ücretsiz Tadım Yemeği Mealbox Ücretsiz Tadım Yemeği Reviewed by admin on Temmuz 05, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.