MTV Ödeme Kampanyası

MTV Ödeme Kampanyası
Araban mı var, derdin var. Kaskosu, yakıt parası , OGS/HGS, motorlu taşıtlar vergisi derken iyice masraf çıkarıyor bize. Biz de kampanyaları birleştirelim, sizlerin masraflarını azaltalım, hatta hediye yakıt kazandıralım istedik ve bulduğumuz iki kampanyayı birleştirerek sizlere güzel bir kombin hazırladık.

Motorlu taşıtlar vergisi aldı başını gidiyor. Ödememe gibi bir imkanımız olmadığına göre bizim için en kolay şekilde ödememiz gerekiyor. Yapı Kredi bankası motorlu taşıtlar vergisine özel bir kampanya düzenlemiş. Bu kampanya kapsamında 1-31 Temmuz tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergisini internet ya da mobil şubeden Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyenler hem 3 taksit imkanından yararlanıyor, hem de 1-31 Ağustos tarihleri arasında Opet'ten tek seferde yapacakları 100TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 20TL ekstre indirimi kazanıyor. Yani siz 100TL'lik yakıt alıp kredi kartınız ile ödüyorsunuz ama ay sonu ekstrenizde 80TL olarak görünüyor.
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/51840.aspx

3 taksit ve 20TL'yi cebimize koyduğumuza göre şimdi gelelim ikinci kampanyaya. "Opet'le Yola Şanslı Çıkın!" kampanyası kapsamında da 10 Ağustos tarihine kadar Opet'lerden yapacağınız her 75TL'lik alışveriş ile bir çekiliş hakkı kazanabilir ve çekiliş sonunda hediye yakıt kazanabilirsiniz.
Yukarıdaki kampanyaya katıldıktan sonra 1-10 Ağustos tarihleri arasında en az 100TL'lik yakıt alışverişi yaptığınızda hem 20TL indirimden yararlanacak hem de aşağıdaki ödüllerden birini kazanabileceksiniz.
25 kişiye 1.000 TL’lik akaryakıt puanı,
50 kişiye 500 TL’lik akaryakıt puanı,
75 kişiye 250 TL’lik akaryakıt puanı,
100 kişiye 125 TL’lik akaryakıt puanı hediye.
https://www.opet.com.tr/opetle-yola-sansli-cikin

MTV Ödeme Kampanyası MTV Ödeme Kampanyası Reviewed by admin on Temmuz 10, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.