Kampüs Girişimcilik Programı

Kampüs Girişimcilik Programı

Girişimcilik zor iştir. Elinizdeki sınırlı imkânı, girişiminizi belirli bir yere getirene kadar idareli kullanmanız ve sonrasında da bu kaynağa ihtiyaç duymadan girişiminizi sürdürebilmeniz gerekir. Bu yüzden girişimciliği uçurumdan aşağı atlamaya ve yere düşene kadar uçak yapmaya benzetenler vardır. Bizce girişimciliği en net açıklayan cümle de bu uçak benzetmesi.

Araç paylaşımına yeni bir boyut getiren Volt uygulaması üniversite öğrencisi girişimciler için güzel bir program başlattı. Programı anlatacağız ancak önce biraz Volt'tan bahsedelim. Aracınız ile noktasından B noktasına gideceğinizi var sayalım. Eğer aracınızdan sizden başka seyahat eden yoksa zarardasınız demektir. Volt sayesinde sizinle aynı güzergâhta seyahat etmek isteyen ve arabası olmayan kişileri de arabanıza alarak hem para hem de hediyeler kazanabilirsiniz.

Trafiği azaltan, çevre kirliliğini önleyen, insanların hayatlarını kolaylaştıran, benzin masrafını azaltan süper girişim Volt, şimdi de üniversite öğrencilerinin imdadına yetişiyor. "Kampüs Girişimcilik Programı" sayesinde her üniversiteden iki kişilik ekipler oluşturulacak. Bu ekipler kıyasıya bir yarışa girerek hem girişimciliğin püf noktalarını öğrenecek hem de hediyeler kazanacak. Özgeçmişinizde de güzel duracak bir deneyim için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
https://medium.com/volt-i%CC%87stanbul/kamp%C3%BCs-giri%C5%9Fimci-program%C4%B1-%C3%BCniversite-%C3%B6%C4%9Frencilere-%C3%B6zel-proje-y%C3%B6netme-f%C4%B1rsat%C4%B1-sunuyor-15f6b488a41a#.719jvb7qx
Kampüs Girişimcilik Programı Kampüs Girişimcilik Programı Reviewed by admin on Ağustos 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.