Lenovo İle Sen Söyle

Lenovo İle Sen Söyle

Arkadaşlarla aramızda şarkı söyleyip bunu videoya kayıt ederek eğlenmeyenimiz yoktur herhalde. Videonun bu kadar yaygın olmadığı 90'lı yıllarda bunu kasetlere kayıt ederek yapardık. Haliyle o zamanlarda çevremizdekilerin bu ses kayıtlarından haberdar olma ihtimali düşüktü. Şimdi teknoloji gelişti ve çektiğimiz videoları bir tık ile bütün dünya ile paylaşmamız mümkün. Teknolojinin gelişmesinin bir diğer faydası da bu videolardan ödül kazanabilmemiz oldu. Eskiden olsa kendi aramızda izleyip gülmekle yetinirdik.

Lenovo Türkiye tarafından düzenlenen "Lenovo K5'le Sen Söyle" yarışması kapsamında her hafta verilecek olan anahtar kelimeler ile ilgili şarkı söyleyip bunu da videoya kaydedenler arasından jürinin seçeceği bir kişi Lenovo K5 akıllı telefon kazanacak.

Yarışma 4 hafta sürecek ve her hafta oylama ile belirlenecek finalistler arasından jüri değerlendirmesi sonunda seçilecek bir kişi akıllı telefonun sahibi olacak.

https://www.facebook.com/notes/lenovo-t%C3%BCrkiye/lenovok5lesensoyle-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-kat%C4%B1l%C4%B1m-ko%C5%9Fullar%C4%B1/1268498529860964
Lenovo İle Sen Söyle Lenovo İle Sen Söyle Reviewed by admin on Ağustos 17, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.