Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Kampanyası

Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Kampanyası

Bundan 30 yıl önce bankaların çok fazla müşterisi olmadığı için pek fazla kuyruk olmazdı. Daha sonraları ülke nüfusu ve banka kullanım oranı artmaya başlayınca şubelerde de sıra olmaya başladı. İlk etapta bankalarda sıra numarası almak güzel bir teknoloji gibi geldiyse de çözümün bankaya gelenleri sıraya sokmak yerine bankaya hiç gelmeden işlemlerin yapılmasını sağlamak olduğunu fark eden firmalar alternatif kanallara yöneldi. Hayatımıza giren ATM'ler sayesinde banka şubesine girmeden para çekebilir olduk, daha sonra bu cihazlar sayesinde para bile yatırabilmeye başladık. Derken teknoloji gelişti ve internet hayatımıza girmeye başladı. Bankaların bu teknolojiyi kullanmaması da düşünülemezdi. Hal böyle olunca da internet şubeleri sayesinde oturduğumuz yerden işlerimizi halleder olduk. Daha sonraları oturarak işlem yapmak da bize yetmedi. Otobüste giderken, yolda yürürken de bankacılık işlemlerini yapmak istedik ve imdadımıza mobil şubeler yetişti.

Yapı Kredi müşterileri zaman kazanırken hediye de kazanıyor. 30 Ekim'e kadar Yapı Kredi internet veya mobil şubeye giriş yapanlar çekilişle iPhone 6S veya GoPro Hero 4 kazanma şansı yakalıyor. Çekiliş hakkınızı arttırmak için mobil şubeye ve internet şubeye ayrı ayrı giriş yapabilirsiniz. Daha sonrasında yapacağınız ödemeler, para transferi, kredi kartı işlemleri vb. işlemler size bir çekiliş hakkı daha kazandıracak. Kampanya dönemi boyunca en fazla 20 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle 20 kişiye iPhone 6S, 20 kişiye GoPro Hero 4 hediye edilecek.

https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/52677.aspx

Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Kampanyası Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Kampanyası Reviewed by admin on Ağustos 09, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.