Bir Odada Kalsam - İkea

Bir Odada Kalsam - İkea

Öğrencilik zor iştir. Birçok şeyi kısıtlı kaynaklar ile iyi bir şekilde yönetebilmeniz gerekir. Örneğin sınavlardan önce zamanın kısıtlıdır ve her dakika azalmaktadır. Bu zamanı en iyi şekilde yöneterek sınavı geçmen gerekir. Öte yandan paran da kısıtlıdır. Bir öğrenci evinde ya da yurt odasında kalıyorsan, elindeki parayı en uygun şekilde harcayarak ay sonunu getirmelisin.

Öğrencilerin zamanının büyük çoğunluğu odalarında geçer, bu oda bir yurt odası da olabilir, arkadaşlarla beraber kalınan evin odası da olabilir. Odada geçen zaman fazla olduğu için odadaki nesnelerin de ihtiyaçları en iyi şekilde karşılaması önemli. Bütçe de kısıtlı olunca istenen kaliteyi yakalamak isteyen öğrencilere bir kaç tavsiye vermek gerekiyor.

İkea Odada Kalsam kampanyası ile sizlere eşyalarınızı aldırmanın kolay yollarını öğrettiği gibi çekiliş ile hediye de kazandırıyor. Site üzerinde bulunan menüden istediğiniz 3 adet ürünü seçin, ikea size bu ürünleri nasıl alacağınızı anlatsın. Çekiliş formunu doldurun ve hediye kazanacak 100 kişiden biri olma şansı yakalayın.

http://odadakalsam.com/
Bir Odada Kalsam - İkea Bir Odada Kalsam - İkea Reviewed by admin on Eylül 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.