Bedava Tatil Kazan


Bir ürünün reklamını yapmanın iki çeşidi vardır. Birinci yöntem yıllardan beri alışılagelmiş olan gazetelere, radyolara, televizyonlara reklam vermektir. Bu yöntemde insanlar kendilerine sunulana inanmakla yükümlüdürler. Bazı durumlarda ürün gerçekten reklamda gösterildiği kadar iyi olmayabilir, bu da hayal kırıklığı ile sonuçlanır.
İkinci yöntem ise insanlara ürünü ücretsiz olarak denetmek ve kullanıcıların deneyimlerini çevrelerindekilere de anlatmalarını beklemektir. Bu sayede tüketiciler ürünü bizzat deneyerek olumlu/olumsuz tüm yönlerini görme fırsatı olur. İkinci yöntem birinciye göre daha yavaş ilerlese de daha etkili bir yöntem olduğu ortada.

Bu Tatil Bizden kampanyası ile hem farklı illerdeki otelleri deneyebilir, hem de ücretsiz tatil yapma şansı yakalayabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için internet sitesinde bulunan kısa bir anketi doldurmanız gerekiyor. Sonrasında çağrı merkezi yetkilileri sizi arayacak ve 2 kişilik 3 gece 4 gün tatil fırsatı için sizinle iletişime geçecek.

Tatilinizi Kuşadası HLC Resort, Bodrum Mio Bianco, Sındırgı Laguna Thermal, Emet Thermal, Yalova Thermal Resort otellerinden birinde yapabilirsiniz.

www.butatilbizden.com

Bedava Tatil Kazan Bedava Tatil Kazan Reviewed by admin on Kasım 28, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.