Global Miles ile ücretsiz uçak bileti kazanın

bedava uçak bileti

Bugün sizlere havayollarının sadakat programlarından bahsetmek ve sonrasında da havayolu bağımsız bir sadakat programını tanıtmak istiyoruz. Öncelikle en çok kullanılan hava yollarının sadakat programlarını inceleyelim.

Pegasus Plus; internet üzerinden sadece cep telefonunuzu kullanarak ücretsiz üye olabileceğiniz bu programa üye olduktan sonra yapacağınız ilk uçuş için 5TL'lik bir hoşgeldin puanı kazanıyorsunuz. Ayrıca her uçuştan %2 puan ve online checkin yaptığınızda 3,5TL ekstra puan kazanıyorsunuz. Ayrıca bu programda biriktirdiğiniz puanlar 5TL'yi aştığında hemen indirim olarak kullanabiliyorsunuz. Şimdi programa üye oldunuz ve 100TL'lik de bir bilet alarak uçmadan önce online check in yaptığınızı varsayalım. Bu durumda 10,5TL (5TL + 2TL + 3,5TL) kazanacak ve bir sonraki uçuşunuzda bunu indirim olarak kullanabileceksiniz.

Miles & Smiles; Türk Havayolları'nın sadakat programı olan bu sistemde hesaplama biraz karışık. Verilen puanlar farklı bir sisteme göre hesaplanıyor ve kullanabilmeniz için de bir bilete yetecek kadar mil puanınızın olması gerekiyor. İkinci bir alternatif ise bu puanları Shop & Miles internet sitesinde kullanarak bilet haricinde ürünler satın alabilirsiniz.

Global Miles; Yukarıda bahsettiğimiz iki sistemi kullanırken ek olarak kullanabileceğiniz havayolu bağımsız bir mil programı. Sisteme üye olduğunuzda size 1000 mil veriyor. sonrasında yapacağınız her uçuştan 250 mil kazanıyorsunuz. Puanınız 3750 mil'e ulaştığında ise ekonomi sınıfı bir uçak biletini bedava alabilirsiniz. Programı kullanabilmeniz için cep telefonunuza Global Miles uygulamasını yüklemeniz ve bilet bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Sonrasında ise uçak kalkmadan önce havaalanında ve vardığınız havaalanında checkin yapmanız gerekiyor. Bu programlar ile havayollarının sadakat programlarını bir arada kullanarak çifte kazanç sağlayabilirsiniz.

http://www.globalmiles.co/
Global Miles ile ücretsiz uçak bileti kazanın Global Miles ile ücretsiz uçak bileti kazanın Reviewed by admin on Aralık 09, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.