Paro Yılbaşı Çekilişi


Paro Bebek Bezi Kampanyası biteli henüz birkaç gün oldu ama Paro sağ olsun yeni bir kampanya başlatarak bizleri kampanyasız bırakmadı. Bu vesile ile senenin yılbaşı kampanyasını da duyurmuş olalım.

Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden ilki akıllı telefonumuz, ikincisi de telefonumuzu daha uzun kullanabilmemiz için enerji. Paro düzenlediği kampanya ile bu iki ihtiyacımızı birden karşılayacağımız hediyeler kazandırıyor. Paro yılbaşı kampanyası ile iPhone 7 veya Powerbank kazanma şansı sizi bekliyor.

Paro yılbaşı çekilişi kapsamında sadece kısa bir katılım formunu dolduranlar arasında yapılacak olan çekiliş ile 2 kişiye Apple iPhone 7 32GB, 50 kişiye de Trust Urban 21227 Primo Powerbank 8800 hediye edilecektir. iPhone 7'nin piyasa fiyatı şimdilik 3050TL ancak dolardaki yükseliş ve yılbaşı zamlarından sonra bu fiyat ne kadar olur bilemeyiz.

Kampanyaya 31 Aralık gece yarısına kadar katılabilirsiniz. Çekiliş 4 Ocak'ta yapılacak.

Milli piyango gibi şans oyunları için para ödeyerek para kaybetmektense Paro kampanyası gibi ücretsiz kampanyalara katılıp kaybetmeden kazanmanızı tavsiye ederiz ;)

https://www.paro.com.tr/form/yeni-yil/

Paro Yılbaşı Çekilişi Paro Yılbaşı Çekilişi Reviewed by admin on Kasım 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.