Ücretsiz İngilizce Dersi


Günümüzde İngilizce bilmek her alanda insana avantaj sağlıyor. İngilizce bilmek hem iş imkânı sağladığı gibi hem de insana ufuk katıyor. Bu sayede Dünya'nın farklı bilgi kaynaklarını tarayarak bilgi edinme şansınız oluyor. "Anlıyorum ama konuşamıyorum" kadar İngilizce bilginizin olduğunu söylüyorsanız pratiğe ihtiyacınız var demektir. İngilizce öğrenmenin zor olduğunu düşünüyorsanız doğru yöntemle öğrenmeye çalışmıyorsunuz demektir. İngilizce sadece kelime ezberlenerek öğrenilmesi gereken bir dil değil, yaşayarak öğrenilmesi gereken bir dildir.

Georges Academy of Thoughts, İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini geliştirmek isteyenler için güzel bir kampanya düzenledi. İngilizceyi yaşayarak öğrenmenizi sağlayacak olan kurs şimdilik sadece İstanbul'da hizmet veriyor. 2 ve 3 boyutlu çalışmalar ile İngilizceyi hafızanıza yerleştirecek olan kursu merak edenler için ise demo dersi ücretsiz.

Klasik sistemlere göre 10 kat daha hızlı İngilizce öğrenmenizi sağlayacak olan bu kursun sonunda uluslararası geçerliliği olan bir sınava girerek de başarı belgenizi alabilirsiniz.

Ücretsiz demo İngilizce dersine kayıt olmak için aşağıdaki linkte yer alan katılım formunu doldurmanız yeterli.

http://ingilizce-kursu.georgesacademyofthoughts.com/

Ücretsiz İngilizce Dersi Ücretsiz İngilizce Dersi Reviewed by admin on Kasım 21, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.