Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödeyene Lastik Alımında 75TL İndirim


Araç sahipleri bilir, Ocak ayı Motorlu Taşıtlar Vergisi ayıdır. Vergiyi ödememe gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre, vergiyi en avantajlı şekilde ödemeye çalışacağız. Neyse ki Garanti Bankası bu konuda imdadımıza yetişti. Garanti Bankası müşterisi olsanız da olmasanız da bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Araba dediğin zaten masraflı bir şey, vergisi var, her gün zam gelen yakıtı var. Bari lastikleri indirimli alın diye düşünen Garanti bankası size tam 75TL'lik indirim kodu kazandıracak.

Motorlu taşıtlar vergisini Garanti internet ya da mobil siteden ödeyen herkes Bridgestone ve Lassa'dan 75TL'lik indirim kazanıyor. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken şey aşağıdaki linke tıklayarak Motorlu taşıtlar vergisini ödemeniz. Kampanya dönemi sonunda ödemesini Garanti bankası üzerinden yapan herkese Lastik.com.tr adresinde geçerli 75TL indirim kodu hediye edilecektir.

Ödemeyi Garanti kredi kartları ile yapmanız durumunda (kartın size ait olmasına gerek yok) peşin fiyatına 3 taksit imkânından yararlanacaksınız.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/odemeler_ve_hizmetler/hizli_odeme/ssl/mtv_tpc.page
Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödeyene Lastik Alımında 75TL İndirim Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödeyene Lastik Alımında 75TL İndirim Reviewed by admin on Ocak 13, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.