Volt ile 500TL Kazan

Volt ile 500TL Kazan

Özellikle son aylarda yakıta gelen zamlar nedeniyle araba kullanmak oldukça masraflı hale geldi. Bugün duyuracağımız kampanya haberi hem araç sahiplerini hem de yolculara iyi gelecek. Anlatacaklarımız şimdilik sadece İstanbul için geçerli ama ileride büyük ihtimalle diğer şehirlerde de kazandırmaya başlayacaktır.

Sadece uygulamayı açık tutarak bile para ve hediye kazanabilirsiniz. Dâhili bir navigasyon sistemine de sahip olan Volt yolculuk sırasında uygulamayı açık tutarak gideceği yeri yazan kullanıcılarına kilometre başına 1 mil veriyor. Biriktirdiğiniz miller ile Volt mağazasından istediğiniz hediyeyi alabiliyorsunuz. Ayrıca 7 gün içerisinde Volt ile 10 kez araba kullanan katılımcılar 20TL nakit para ödülü kazanıyor. Ayda 150TL'ye kadar kazanabilirsiniz. Yolculuk esnasında arabanıza bir yolcu aldığınızda ise ekstra para kazanacaksınız.

Arkadaşlarınızı Volt uygulamasına davet ederek de para kazanabilirsiniz. Arkadaşınız sürücü ise 20TL, yolcu ise 10TL ücret kazanmanız mümkün. Para kazanabilmeniz için arkadaşlarınızın üye olduktan sonra yolculuk yapması gerekiyor.

Eğer aracınız yoksa gideceğiniz yere güvenli ve ucuza gitme fırsatı da Volt'ta sizi bekliyor. Volt sayesinde gideceğiniz yer kısa mesafe olsa bile kimsenin suratını çekmek zorunda kalmayacaksınız.

Volta kayıt olarak kazanmaya başlamak için tıklayın;
http://www.volt.istanbul//
Volt ile 500TL Kazan Volt ile 500TL Kazan Reviewed by admin on Ocak 12, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.