Tiffany Tomato ve BKM Express ile 200TL İndirim

Tiffany Tomato ve BKM Express ile 200TL İndirim

Dün sizlere kısa süreli bir giyim kampanyasını duyurmuştuk. Bu kampanyayı kaçıranlar veya giyim alışverişine doyamayanlar için yeni bir kampanya daha duyuralım istedik. Tifanny Tomato'da %70'e varan indirimlerin üzerine 200TL'ye varan indirim sizleri bekliyor.

Şıklığa ve rahatlığa önem verenlerin adresi Tifanny Tomato'nun resmi internet sitesinden yapacağınız alışverişlerde %70'e varan indirim sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra tüm ürünlerde 2. ürüne net %50 indirim fırsatı da var. Bitmedi! Ödemeyi BKM Express ile yaparsanız 200TL ve üzeri alışverişlerinizde 100TL, 400TL ve üzeri alışverişlerinizde tam 200TL indirim de cabası. Ayrıca 75TL ve üzeri alışverişlerinizde de ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İnternetten aldığınız ürünlerin bedenleri ile ilgili aklınızda soru işareti varsa ürünü mağazalardan ücretsiz değiştirebilirsiniz. Alışverişlerinizi kredi kartı ile vade farksız taksit imkânından yararlanabilir şimdi alıp ufak ufak ödeyebilirsiniz.

http://www.tiffanytomato.com.tr/
Tiffany Tomato ve BKM Express ile 200TL İndirim Tiffany Tomato ve BKM Express ile 200TL İndirim Reviewed by admin on Şubat 23, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.