Kapadokya Tatili ve 1000TL Kazan

Kapadokya Tatili ve 1000TL Kazan

Sizlere daha önce ForeverNew kampanyalarından bahsetmiştik. Forevernew sitesi her ay çekiliş formunu dolduranlar arasından yaptığı çekiliş ile hediyeler dağıtıyor. Site bu ay kesenin ağzını biraz açmış ve çift kişilik Kapadokya tatili hediye etmeye karar vermiş. Sadece bir formu doldurarak çekilişe katılabileceğiniz bu kampanyada katılım formunu doldurduktan sonra Forevernew fırsatlarına göz atmayı da unutmayın ;)

7 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken Forevernew sitesini ziyaret ettikten sonra çekiliş formunu doldurmak. Çekiliş sonunda kazanacak olan kişiye 4 yıldızlı bir otelde odada kahvaltı dâhil 1 gece 2 günlük konaklama armağan edilecektir. Ayrıca talihlinin bulunduğu lokasyona en yakın havaalanından Kapadokya'ya gidiş geliş uçak biletleri de ForeverNew'den hediye. Kazanan tarihli ayrıca 1000TL değerinde hediye çekinin de sahibi olacak.

Kapadokya seyahati 20 Haziran-31 Ağustos 2017 arasında geçerli olacak, ForeverNew çekinizi de yine 31 Ağustos 2017 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Kazanan tarihliler 17 Mayıs'ta açılacak. Çekiliş sonucunu forumumuzda bulabilirsiniz

https://www.forevernew.com.tr/cekilis
Kapadokya Tatili ve 1000TL Kazan Kapadokya Tatili ve 1000TL Kazan Reviewed by admin on Mart 27, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.