En Uygun İnternet Tarifesi TurkNet

En Uygun İnternet Tarifesi TurkNet

İnternet servis sağlayıcıların bugüne kadar uyguladığı adil kullanım noktası (AKN) uygulamasında değişiklikler oldu. Şimdiye kadar adil kullanım noktasına kadar hızınız sabit iken, kotanızı doldurduktan sonra hızınız düşüyordu. Yeni düzenlemede hızını düşmüyor ancak kota aşımı için ek ücret ödemeniz gerekiyor. Yapılan bu yeni değişiklik abonelerde hayal kırıklığına neden oldu.

Neyse ki abonelerin halinden anlayan, adil kullanım noktasını yüksek tutan, taahhüt istemeyen, hatta üzerine 1000 dakika telefonla konuşma süresi veren, yetmezmiş gibi internet üzerinden kolaylıkla başvuru yapmanıza imkân sağlayan Turk.net gibi firmalar var.

Yeni sisteme göre hangi internet paketinin daha avantajlı olduğunu sizler için karşılaştırdık. Şuan en uygun internet paketi Turk.net'te. Diğer servis sağlayıcılar 25GB ya da 50GB AKN verirken, 150GB Adil kullanım noktası bulunan pakette zaten bu noktanın üzerine çıkmanız çok da mümkün değil. Ayrıca paketinize 1000 dakikalık sabit hat kullanımı da dâhil. Özgür iletişim sloganıyla yola çıkan firma abonelerinden herhangi bir taahhüt de istemiyor. Memnun kalmazsanız paketinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Paket fiyatı ise sadece 59,99TL

Başvuru formunu internetten doldurarak yerinizden kalkmadan Turk.net ayrıcalıklarını kullanmaya başlayabilirsiniz.
https://turk.net/
En Uygun İnternet Tarifesi TurkNet En Uygun İnternet Tarifesi TurkNet Reviewed by admin on Mayıs 03, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.