50000TL Ödüllü Geleceğin Patronları Yarışması

50000TL Ödüllü Geleceğin Patronları Yarışması

Amerika’daki girişimlerim hep garajlardan çıktığı söylenir. Bizim evlerimizin geniş garajları yok belki ama geniş balkonlarımız var. (Son yıllarda Fransız balkon diye bir şey çıktı ve balkon denen şey pratikte yok oldu ama o konuya girmiyoruz.) Bizim girişimlerimiz belki de arkadaşlarla bir araya gelip oturduğumuz balkonlardan çıkar. Girişimcilik öyle bir şey ki fikir bulmak ile de bitmiyor. Oturup üzerinde emek vermek gerekir. Emeği verdiniz diyelim, sonrasında da girişiminiz yayılana kadar bir miktar nakit paraya ihtiyaç duyarsınız. “Geleceğin Patronları” yarışması tam da bu noktada devreye girerek yeni girişimlere can suyu olmayı hedefliyor.

Qnb Finansbank tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen “Geleceğin Patronları” yarışmasında dereceye girecek olan yarışmacıların girişimleri Qnb Finansbank tarafından desteklenecek. 1. Olan yarışmacıya 50.000TL sermaye desteği verilecek, diğer yarışmacılar ise faizsiz kredi kullanma imkanı kazanacak. Ayrıca girişimcilerin vizyonunu genişletecek EFSE DE gelişim paketi de cabası.
Zaman kaybetmeden başvurunuzu yapın, jüri tarafından seçilecek olan en iyi girişim sizinki olsun, geleceğin patronu siz olun.
https://geleceginpatronlari.com
50000TL Ödüllü Geleceğin Patronları Yarışması 50000TL Ödüllü Geleceğin Patronları Yarışması Reviewed by admin on Temmuz 17, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.