Sahibinden.com Hediyeler Dağıtıyor

Sahibinden.com Hediyeler Dağıtıyor

Bugüne kadar evimizi, arabamızı, cep telefonumuzu ve diğer birçok şeyi sahibinden.com üzerinden aldık, sattık ya da kiraladık. Sahibinden.com sitesi ev arayanlar için sürekli binaların pencerelerine bakmaktan kurtaran bir hayırsever, aynı anda daha çok kişiye "arabanın kaportasında çizik var mı?" diye sormamıza imkân sağlayan bir iletişim meleği oldu bizler için. Bugüne kadar alışverişlerimizi kolaylaştıran, yüzümüzü güldüren site, şimdi de hediyeler ile bizi mutlu edecek.

Sahibinden.com internet sitesi üzerindeki formu dolduranlar arasında yapılacak çekiliş ile bir kişiye İstanbul'da bir adet daire, 2 kişiye 2017 Model Fiat 500 X Cross 1.4 Multiair 140 HP DCT ve 30 kişiye de Apple Iphone 7 32GB armağan edilecektir.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, siteye üye girişi yaparak katılım formunu doldurmanız. Eğer hala Sahibinden üyeliğiniz yoksa ücretsiz olarak üye olabilirsiniz.

25 Eylül'de başlayan kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. 11 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan çekilişin sonuçları 16 Ocak'ta Milliyet gazetesinde ve her zaman olduğu gibi forumumuzda yayınlanacak.

https://www.sahibinden.com/hediyelerin-sahibi-sensin
Sahibinden.com Hediyeler Dağıtıyor Sahibinden.com Hediyeler Dağıtıyor Reviewed by admin on Eylül 26, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.