İşCep 10. Yıl Çekiliş Kampanyası

İşCep 10. Yıl Çekiliş Kampanyası
10 yıl önce İş Bankası, müşterilerinin mobil cihazlardan bankacılık işlemlerini yapabilmesini sağlamak için İşCep'i devreye aldı. Bugüne kadar milyonlarca işlem yapıldığı tahmin edilen uygulama aynı zamanda müşterileri banka kuyruklarında sıra beklemekten kurtardığı için müşterilerine milyonlarca saatlik katkı sağladı. İşCep sayesinde İş Bankası müşterileri saatlerce sıra beklemek yerine sevdiklerine daha fazla zaman ayırabildi. Sevdiklerinizle ayırdığınız zamanı daha kaliteli hale getirmek isteyen İş Bankası, İşCep kullanıcılarına onlarca hediye dağıtmaya karar vermiş.

İşCep'in 10. yılı şerefine 10'larca hediye dağıtacak olan İş Bankası'nın kampanyasına katılmak için tek yapmanız gereken şey, eğer hala telefonunuza İşCep'i yüklemediyseniz uygulamayı yükleyip, sonrasında da giriş yapmak. 15 Kasım'a kadar giriş yapan her kullanıcıya bir çekiliş hakkı verilecek ve 24 Kasım tarihinde yapılacak çekiliş ile onlarca hediye dağıtılacak.

Dağıtılacak olan hediyeler şöyle;
- 10 kişiye DJI Mavic Pro 4K Drone,
- 10 kişiye Samsung Galaxy S8 Plus,
- 10 kişiye iPhone 7,
- 10 kişiye iPad Pro ve
- 10 kişiye PlayStation 4 Pro

Kampanya kazananları 29 Kasım tarihinde Posta gazetesinde ve forumumuzda yayınlanacaktır.
http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=%C4%B0%C5%9FCep+10.+Y%C4%B1l+%C3%87ekili%C5%9F+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=MTQwOA==-ISB
İşCep 10. Yıl Çekiliş Kampanyası İşCep 10. Yıl Çekiliş Kampanyası Reviewed by admin on Ekim 12, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.