KFC Binlerce Hediye Kazandırıyor

KFC Binlerce Hediye Kazandırıyor

Afiyetle yediğimiz ve hatta kova kova sipariş verdiğimiz, tavuk uzmanı KFC restoranları binlerce hediye dağıtıyor.

Anneler günü nedeniyle düzenlenen kampanya süresince KFC mağazalarından veya internet sitesinden vereceğiniz siparişler ile çekilişe katılabilir, binlerce hediyeden birini kazanabilirsiniz.
Yerinizden kalkmadan KFC internet sitesinden vereceğiniz orta boy Kanka Kova, Ziyafet Kova, Acisiz Kova, Gamer Kova veya Kafana Göre Kova menü siparişlerinizde, kovanın altında çıkacak olan şifreyi siteye girerek çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş sonucunda 1 kişiye 2500TL'lik Hepsiburada hediye çeki, 5 kişiye 500TL'lik hediye çeki ve binlerce kişiye sürpriz hediyeler armağan edilecek.
Kampanyaya 31 Mayıs 2018 tarihine kadar katılabilirsiniz. Şifreyi siteye girerken ad, soyad, adres, telefon, eposta ve doğum tarihinizi girmeyi unutmayın.

https://www.kfcturkiye.com

Anneler gününde, annenizi yemek yapmaktan kurtaracak, size de 2500TL'lik hediye çeki kazanma şansı verecek bu kampanyayı kaçırmayın. Hatta kim bilir belki de kazandığınız hediye çeki ile annenize ayrı bir hediye bile alabilirsiniz.

Çekiliş 6 Haziran tarihinde yapılacak olup, sonuçlar 8 Haziran'da Birgün gazetesi ve forumumuzda yayınlanacaktır. Ayrıca hediye kazanmanız durumunda taahütlü posta ile tebligat yapılacaktır.
KFC Binlerce Hediye Kazandırıyor KFC Binlerce Hediye Kazandırıyor Reviewed by admin on Mayıs 09, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.