Birlikte Koruyalım, Tablet Kazanalım!

Birlikte Koruyalım, Tablet Kazanalım!
Çevre hakkında bilinçlenirken, Samsung Galaxy Tablet kazanmaya ne dersiniz?

Dünya üzerindeki insan nüfusunun artması ve ne yazık ki bu insanların çevre hakkında yeterince bilinçli olmaması nedeniyle birçok çevre felaketi ile karşı karşıya kalıyoruz. Eğer çevremiz bu hızla kirlenmeye devam ederse durum önümüzdeki nesiller için pek parlak görünmüyor. Şimdiden birçok hayvan türünün nesli tükendi. Peki siz nesli tükenen hayvanları yeterince biliyor musunuz?

Nestle ve Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından ortak düzenlenen kampanya ile hem Dünya üzerinde değişik kıtalar üzerinde nesli tükenme tehlikesi olan hayvanları tanıyacak hem de Samsung Galaxy tablet kazanma şansı yakalayacaksınız.

Kampanyaya katılmak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra kıtaları seçerek karşınıza gelen oyunları tamamlamanız yeterli. Tamamlayacağınız her kıta size 1 çekiliş hakkı kazandıracak. 26 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya çekilişi 13 Kasım tarihinde yapılacak. Çekiliş sonunda 3 kişiye Samsung Galaxy Tab A6 P587 16GB 10.1" 4G Tablet hediye edilecek.

https://www.birliktekoruyalim.com/


Birlikte Koruyalım, Tablet Kazanalım! Birlikte Koruyalım, Tablet Kazanalım! Reviewed by admin on Eylül 20, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.